Hos NordlyHome forsøger vi, at skabe en verden af sanseindtryk og stemninger til dit hjem. Vi elsker indretning og smukke designs, og vi forsøger hver dag, at hjælpe vores kunder med, at skabe deres eget udtryk og identitet i hjemmet. Vi elsker alle hjem, og vi vil altid bestræbe os på, at have et udvalg, hvor vores kunder kan håndplukke de produkter der passer til deres stil.

Vi arbejder hver dag med at tilbyde jer et bredt sortiment af lækre og veludvalgte produkter i højeste kvalitet. Som kunde hos NordlyHome kan du være sikker på, at vi altid vil gøre alt for, at hjælpe dig, og vi stopper ikke før at du er tilfreds. Vores vigtigste mål er at have glade og tilfredse kunder, som synes at vores udvalg af møbler og interiør passer til dem. Vi vil derfor meget gerne høre fra kunder såvel som virksomheder, hvis de har et brand, som de mener vil passe til vores shop.

NordlyHome ApS - CVR: 39830523

.

NordlyHome såede sine første frø i starten af 2018. Vi er et ungt par, med mange ideer, et gåpåmod og som er vilde med udfordringer. Vi elsker indretning og design og blev derfor enige om, at tage udfordringen op og udleve vores drøm; at åbne en webshop med møbler og interiør. NordlyHome blev skabt med ideen om, at have smukke nordiske designs samlet ét sted og samtidig være den førende side i forhold til kundeservice. Vores vigtigste opgave er, at vores kunder er glade for at handle med os.