om-os-img

Om os

Hos NordlyHome forsøger vi, at skabe en verden af sanseindtryk og stemninger til dit hjem. Vi elsker indretning og smukke designs, og vi forsøger hver dag, at hjælpe vores kunder med, at skabe deres eget udtryk og identitet i hjemmet. Vi elsker alle hjem, og vi vil altid bestræbe os på, at have et udvalg, hvor vores kunder kan handplukke de produkter der passer til deres stil.

Vi arbejder hver dag med at tilbyde jer et bredt sortiment af lækre og veludvalgte produkter i højeste kvalitet. Som kunde hos NordlyHome kan du være sikker pa, at vi altid vil gore alt for, at hjælpe dig, og vi stopper ikke for at du er tilfreds. Vores vigtigste mål er at have glade og tilfredse kunder, som synes at vores udvalg af møbler og interior passer til dem. 

NordlyHome ApS - CVR: 39830523

Historie

NordlyHome såede sine første frø i starten af 2018. Vi er et ungt par, med mange ideer, et gåpamod og som er vilde med udfordringer. Vi elsker indretning og design og blev derfor enige om, at tage udfordringen op og udleve vores drøm; at åbne en webshop med møbler og interior. NordlyHome blev skabt med ideen om, at have smukke nordiske designs samlet et sted og samtidig være den forende side i forhold til kundeservice. Vores vigtigste opgave er, at vores kunder er glade for at handle med os.

Gratis Fragt

Der er gratis fragt på
alle ordrer over 499,-

Prisgaranti

Prisgaranti på alle vores varer. Vi
matcher laveste pris.

Byt i 14 dage

Du har altid 14 dages fuld
returret

Vores kundeservice får
5 stjerner på Trustpilot