på NordlyHome.dk samarbejder vi også med virksomheder. Vi har et bredt udvalg som gør at vi kan forsyne hele din virksomhed med alt møblering, som en virksomhed skal bruge. 
Hvad end i står og mangler er vi det oplagte valg når i skal i gang med at indrette jeres nye kontor eller skabe helt nye kontormiljøer med alt fra spisebord, til kontorborde og stole. Vi kan med andre ord hjælpe jer med alle de behov i måtte have i jeres virksomhed. 

Er i storkunder og skal købe ind for mere end 25.000,- kr.  må i meget gerne kontakte os, så vi kan tilpasse alle jeres ønsker og behov, samt finde en skarp pris på samlet møblement. 

 I kan på vores side finde alle de gængse kontormøbler i skal bruge: Skriveborde, moduler med skuffer, kontorstole, spisebord til jeres kantine, samt tilhørende spisestole. Vi har også et kæmpe udvalg af bordlamper, loftlamper og alt belysning i måtte have brug for. Vi kan også hjælpe jer med opbevaring på smukke og dekorative måder med vores kæmpe udvalg i reoler, vitrineskabe og meget mere.
Tag endelig et kig i alle vores kategorier og kontakt os på brand@nordlyhome.dk for et tilbud til jeres virksomhed.